Miksi Turvallisuutta Teille -materiaali?

Koska se on

 

N

liikenneopettajien tekemä

N

nykyaikainen

N

aina ajantasainen

N

edullinen

N

helppo kuljettaa mukana

N

mielenkiintoinen

N

markkinoiden paras ja käytetyin

Turvallisuutta Teille -opetusmateriaalin synty

 

Materiaalien takaa löytyy veljespari Matias ja Johannes Sankari, jotka molemmat ovat isänsä jalanjäljissä autokoulunopettajia. Oma kunnianhimoinen asenne työhön ja sen kehittämiseen sekä kiinnostus valokuvaukseen ja elävään kuvaan on aina yhdistänyt heitä.

Ajatus omien materiaalien tekemisestä lähti puhtaasti tarpeesta. Alalla mentiin eteenpäin ja lakiuudistukset keikuttivat ”venettä” tuon tuostakin. Materiaalit eivät vaan enää pystyneet vastaamaan tarpeisiimme. Kun Matias on vielä koulunsa käynyt animaattori, projektiin ryhtyminen oli jotenkin luontevaa.

Sähköinen kirja valmistui tammikuussa 2013 ja sen tekeminen kesti kokonaisuudessaan kaksi vuotta. Kuvasimme kaiken kuva- ja videomateriaalin (auton katolle kiinnitettävällä kameralla) itse, editoimme, teimme animaatiot ja kokosimme tekstit. Tuloksena oli oppikirja, joka on ylivertainen vanhaan verrattuna. Tällä hetkellä kirjamme ovat käytössä yli puolessa Suomen autokouluista.

Kun alalla tai lainsäädännössä tapahtuu suuria muutoksia, me pystymme reagoimaan nopeasti. Kirja on helposti päivitettävissä ajanmukaiseksi: vanhentunut data poistetaan ja uutta tilalle. Pystymme muokkamaan sisältöä myös palautteiden perusteella.