Sähköinen oppikirja

Missä ja milloin tahansa

 
Laatimamme oppimateriaali sallii opiskelun missä ja milloin tahansa. Oppikirja on monipuolinen ja perusteellinen paketti, joka motivoi oppimaan aivan uudella tavalla. Materiaali sisältää paljon kuva-, video- ja animaatiomateriaalia.

Oppikirjavalikoimamme laajenee koko ajan. Meiltä on saatavilla oppikirjat henkilöauto- , mopo- ja moottoripyöräkorttia suorittaville. Uutuutena valikomiin tulivat juuri kirjat C1 ja C-kortin suorittajille.

Kaikkiin tutkinnon vaiheisiin

 

Meiltä saat materiaalit kaikkiin tutkinnon vaiheisiin: ensin käydään läpi perusvaihe, joka päättyy kuljettajatutkintoon. Perusvaiheen jälkeen on suoritettava harjoitteluvaihe (1 – 3 kk lyhytaikaisen ajokortin myöntämisestä) ja myöhemmin syventävä vaihe (3 kk – 2 vuotta lyhytaikaisen ajokortin myöntämisen jälkeen).

Toimitamme materiaalit kaikkien vaiheiden tarpeeseen ja lisäksi vielä pimeän ajon, taloudellisen ajon opintoihin. Ota yhteyttä ja tilaa materiaalit.

Opetuslupalaisille

Kaipaatko apua teoria- ja ajo-opetukseen? Olemme toteuttaneet monipuolisia materiaaleja myös itsenäisien opetusluvan haltijoiden käyttöön. Ne ovat yhtälailla erinomainen apuväline tehokkaaseen oppimiseen.

Opetuslupaopetuksen tueksi suosittelemme sivustoa opetusluvalla.fi